TRAKYA ÜNİVERSİTESİ OKUL SEKRETERLERİ BİR ARAYA GELDİ

Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Öğr. Gör Burak İşçimen, okul sekreterleri ile istişare ve değerlendirme toplantılarında bir araya geldi.

Trakya Üniversitesinin fakülte, yüksekokul ve enstitü sekreterleri ile güz aylarında başlayacak yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde planlama toplantıları gerçekleştirildi. Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Burak İşçimen başkanlığındaki toplantılarda fakülte ve okullarda gerçekleştirilecek çalışmalar ve yeni döneme ilişkin hazırlıklar ele alındı.

Rektörlük Yönetim Kurulu Toplantı Odası’nda gerçekleşen toplantılarda sekreterlerin ve idari çalışanları görüş ve önerilerini dinleyen İşçimen “Toplantılarımız, oldukça verimli bir şekilde sona erdi. Tüm birimlerimizi talep, görüş ve önerilerini dinledik. Yeni akademik yıl öncesi yapacağımız çalışmalara son şeklini verdik. Bu toplantıların sonucunda bir iş ve güç birliği ortaya çıktı. Bu birliktelik öğrencilerimize, çalışanlarımıza ve paydaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmamıza olanak sağlayacak. Sinerjisi, aidiyet duygusu ve kurum kültürü yüksek bir üniversite oluşturmak istiyoruz.” dedi.


Bu içerik 03.08.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 583 kez okundu.