TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN TÜBİTAK PROJELERİNDE ÖNEMLİ BAŞARI

Trakya Üniversitesi lisans öğrencilerinin “2209-A-Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında yaptığı proje başvurularından 27’si kabul edildi.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022/2 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı. Başvuru sonuçlarına göre Trakya Üniversitesinin lisans programlarında eğitim gören 27 öğrenci, TÜBİTAK 2209-A kapsamında hazırladıkları projelerle başarılı olarak destekleme almaya hak kazandı.

25 Nisan’da başlayacak olan 2209-A-Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023/1 Dönemi çağrıları için detaylı bilgiye http://tubitak.gov.tr/tr/burslar/lisans/burs-programlari/icerik-2209-a-universite-ogrencileri-arastirma-projeleri-destekleme-programi adresinden ulaşabilirsiniz.

Destek kazanan öğrencilerimizi ve projelere danışmanlık yapan öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu içerik 24.03.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 509 kez okundu.