TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KARDİYOLOJİ ANA BİLİM DALI TARAFINDAN EĞİTİM DÜZENLENDİ

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı; yenilikçi yaklaşımlarla tedavi süreçlerinin yanı sıra bölge hekimleri için eğitimler de düzenliyor.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı’nca düzenlenen programda İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale ve Edirne’den katılan kardiyologlara eğitim verildi. “Atriyal Fibrilasyon Yönetimi ve Ablasyon Tedavileri” isimli programda eğitimler Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Gökay Taylan ve İstanbul Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Dr. Osman Pirhan tarafından verildi.

Eğitim hakkında bir açıklama yapan Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalından Dr. Öğr. Üyesi Gökay Taylan, Kardiyoloji kliniğinde Aritmi ve Ablasyon tedavilerinin son 2 yılda artarak ve yüksek başarı ile devam ettiğini, bu bağlamda bölgenin Aritmi Merkezi olarak hizmet vermekte olduklarını belirtti. Ayrıca, klinikte tüm kalıcı kalp pili ve implante edilebilen defibrilatör işlemleri ile hasta takiplerinin yapıldığını anlatan Dr. Taylan, özellikle uluslararası hastalar için de Balkanların en donanımlı Aritmi Merkezi olma hedeflerinin olduğunu söyledi.

Bu içerik 02.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 786 kez okundu.