TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İÇ MİMARLAR TOPLULUĞUNDAN İLHAM VERİCİ SOHBETLER

Trakya Üniversitesi İç Mimarlar Topluluğu tarafından düzenlenen “İlham Verici Sohbetler” seminer dizisinin konuğu Yako Groups Yönetim Kurulu Başkanı Galip Ölmez oldu.

Trakya Üniversitesinin en yeni öğrenci topluluklarından İç Mimarlar Topluluğu düzenledikleri İlham Verici Sohbetler etkinlikleri ile sektörün önemli isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Tiny House (Küçük Ev) konseptini Türkiye’de uygulayan ilk firmalardan biri olan ve bünyesindeki firmalarla sektöre inovatif çözümler üreten Yako Groups’un Yönetim Kurulu Başkanı Galip Ölmez, etkinlik çerçevesinde Trakya Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenlerle bir araya geldi.

Başta Tiny House konsepti olmak üzere firmanın faaliyet alanlarından ve çalışmalarından bahseden Galip Ölmez, genç yaşında yakaladığı başarı öyküsünü katılımcılarla paylaştı.

Seminerde ortaya çıkan proje yarışma fikri için Trakya Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri ile yeniden bir araya geleceklerini söyleyen Galip Ölmez, nazik karşılamaları ve yoğun ilgiden ötürü teşekkür etti.

Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi İsmet Osmanoğlu, İç Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Didem Baş ve Topluluk Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi İnci Alkan’ın katıldığı seminer sonunda Yako Groups Yönetim Kurulu Başkanı Galip Ölmez, Topluluk Başkanı Yasin Yaldız eşliğinde Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer’i ziyaret etti.

Bu içerik 23.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 385 kez okundu.