TRAKYA ÜNİVERSİTESİ HEYETİNDEN KIRCAALİ-ÇERNOOÇENE (YENİPAZAR) BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rifat Gürgendereli ve Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Danışmanı Kamil Kolabaş’tan oluşan Trakya Üniversitesi heyeti, Kırcaali-Çernooçene (Yenipazar) Belediye Başkanlığı görevine gelen Aycan Ahmed’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Aycan Ahmed’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, uluslararası öğrenci kabulü hakkında bilgi vererek, bölgeden Trakya Üniversitesi’ne eğitim almak için gelen öğrenci sayısını arttırmayı amaçladıklarını söyledi.

Gelecekte yapılacak iş birlikleri hakkında görüş alış verişinde bulunulan toplantıda, Aycan Ahmed ise desteğe hazır olduklarını dile getirdi ve ziyaretlerinden dolayı Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Bu içerik 29.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 211 kez okundu.