TRAKYA ÜNİVERSİTESİ HEYETİ KIRCAALİ BÖLGE MÜFTÜSÜNÜ ZİYARET ETTİ

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rifat Gürgendereli ve Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Danışmanı Kamil Kolabaş’tan oluşan Trakya Üniversitesi heyeti, Bulgaristan Kırcaali Bölge Müftüsü Basri Eminefendi’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette, Trakya Üniversitesi’nde eğitim ve uluslararası öğrenci kabulü üzerine görüş alış verişinde bulunuldu.

Kırcaali’de, Ramazan ayının ruhu, maneviyatı ve coşkusunun çok güzel yaşandığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “Trakya Üniversitesi olarak lisans ve lisansüstü eğitim başta olmak üzere her konuda Bulgaristan Bölge Müftülüğümüzün yanındayız. Önümüzdeki dönemde farklı alanlarda pek çok ortak proje geliştirerek mevcut ilişkilerimizi daha da güçlendireceğimize inanıyoruz. Sizleri her zaman kardeşimiz görüyoruz. Bu nedenle Trakya Üniversitesi olarak her konuda yanınızda olmaya ve destek olmaya hazırız.” dedi. Trakya Üniversitesinin Balkan coğrafyasındaki faaliyetleri hakkında bilgi veren Tabakoğlu, müftülüğün Kırcaali ve Bulgaristan genelindeki faaliyetleri ile ilgili de bilgi aldı.

Müftü Basri Eminefendi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkürlerini sundu. Ziyaret, hediye takdimi ile son buldu.

Bu içerik 29.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 116 kez okundu.