TRAKYA ÜNİVERSİTESİ AŞÇILIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ 17 MADALYA İLE DÖNDÜ

Trakya Üniversitesi Arda Meslek Yüksekokulu öğrencileri, 22 ülkeden 1056 yarışmacının katıldığı 19. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yarışmasından 7’si altın, 3’ü gümüş, 6’sı bronz ve 1’i de “Altın Tava” olmak üzere toplam 17 ödülle döndü.

Tuzla Belediyesi’nin ev sahipliğinde; Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından düzenlenen 19. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, Tuzla Marina’da gerçekleştirildi. 22 ülkeden 1056 yarışmacının katıldığı bu organizasyona Trakya Üniversite Arda Meslek Yüksek Okulu Aşçılık programı öğrencileri çeşitli kategorilerde damga vurdu. 

Trakya Üniversitesi Arda Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğretim elamanlarından ve Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen, Öğr. Gör. Sedat Kocadoğan, Öğr. Gör. Çağla Yumuk Mercan ve Öğr. Gör. Zeynep Ateş öncülüğünde öğrenciler yarışmadan, 7 altın, 3 gümüş, 6 bronz madalya ve 1 Altın Tava olmak üzere toplam 17 ödülle döndü.

Öğrencilerimizi ve öğretim elemanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Yılın Altın Genç Şefi Kategorisi Altın Madalya ve Altın Tava: Hilal Çetin 

Üniversite Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekip Kategorisi Altın Madalya: Sıla Gürbüz, Emine Gürsoy, Gülce Şentürk, Hasan Can Şimşek

Yılın En İyi Üniversite Ekip Kategorisi Gümüş Madalya: Kaan Küpçü, Muhammet Öztürk, Doğanay Yıldırım, Eren Sarp

Yılın En İyi Üniversite Ekip Kategorisi Bronz Madalya: Berkin Erginler, Mustafa Kutluay Bircan, Ceren Nur Ergene, Rahip Ahmetzade, İsmail Efe Yapıcı, Yiğit Bal, Sinem Kırt

Üniversite Düzeyi Okullar İçin Aşçı, Restoran Tatlı Tabağı Kategorisi Altın Madalya: Hayrunisa Cesur

Üniversite Düzeyi Okullar İçin Aşçı, Restoran Balık Tabağı Kategorisi Altın Madalya: Yavuz Emin Yanık 

Üniversite Düzeyi Okullar İçin Aşçı Pizza Kategorisi Altın Madalya: Can Özgür

Bu içerik 20.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 725 kez okundu.