TOBB BAŞKANI RİFAT HİSAACIKOĞLU VE ESKİ BAKANLARDAN, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİNE ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Trakya Üniversitesi işbirliğinde yapımı tamamlanan Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi; TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte, eski bakanlar Cemil Çiçek, Mehmet Müezzinoğlu, Abdülkadir Aksu ve Ali Coşkun ile Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven ve bazı milletvekillerini ağırladı. Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ve Prof. Ahmet Hamdi Zafer ile Trakya Üniversitesi Genel Sekreteri ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Kılıç tarafından karşılanan heyet binayı gezdi.

Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı ve Trakya Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Cevdet Kılıç fakülte hakkında yaptığı bilgilendirmede, “TOBB’un katkıları ve Trakya Üniversitesi’nin iş birliği ile yapılan İlahiyat Fakültemiz, bugün 38 öğretim elemanı ile 74’ü yabancı uyruklu olmak üzere toplam 629 öğrencimize hizmet veriyor. İlahiyat Fakültemizin 11 bin metrekarelik alana yayılan binasında, dini bütün, ahlaklı nesiller yetiştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Heyet, öğrencilerin mevlit kandilini kutladıktan sonra öğrencilere Nurettin Topçu’nun “Ahlak” isimli kitabını hediye etti. Daha sonra Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı ve Genel Sekreteri Prof. Dr. Cevdet Kılıç, fakülte binasının yapımı için katkılar sunan TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na hadis yazan bir tablo hediye etti. Ziyarette, Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt da hazır bulundu.


Haber: Orkun AKMAN
Editör: Sertan ATASOY
Fotoğraf: Mustafa TOPYANAK
Bu içerik 21.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 121 kez okundu.