Saraybosna Filarmoni Orkestrası Şefi Prof. Emir NUHANOVİĆ ve eşi, 25 Aralık 2013 tarihinde Rektör Prof. Dr. Yener YÖRÜK’ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Süleyman Sırrı GÜNER ve Balkan Senfoni Orkestrası Şefi Prof. Aminbay SAPAYEV de bulundu.
Üniversitemiz Balkan Kongre Merkezi’nde Balkan Senfoni Orkestramızın 25 Aralık 2013 akşamında vereceği “Yeni Yıl Konseri”ni izlemek için gelen NUHANOVİĆ, Rektörümüze Saraybosna Filarmoni Orkestrası’ndan bahsetti. Savaştan önce sadece yılbaşı akşamları konser veren orkestranın, yönetimini aldıktan sonra konserlerin sayısını arttırdığını dile getirdi.
Rektör Prof. Dr. Yener YÖRÜK’e Saraybosna Filarmoni Orkestrası müziklerinin bulunduğu bir CD hediye eden NUHANOVİĆ, dünya basınında sosyal projelere sağladığı katkılar ile de adından bahsettiriyor.