SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ODYOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZİN TUSEB BAŞARISI

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümü öğrencileri, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Lisans Öğrencilerine Yönelik A1 Proje Destek Programı kapsamında “Baş-Boyun Tümörlerinde Alınan Radyoterapi Tedavisi Sonrası İşitsel Nöropati Spektrum Bozukluğuna Yol Açar Mı?” ve “İşitsel Beyinsapı Cevaplarında Binaural Etkileşim Bileşenlerinin Frekans Farklılıklarına Göre Değişiminin İncelenmesi” başlıklı projeleri ile TUSEB tarafından destek almaya hak kazandı.

Trakya Üniversitesi olarak öğrencilerimiz, Başak Yurtsever, Seher Gedik, Aybüke Büşra Gencer, Dilem Eylül Arslan, İzel Çevik, Büşra Göçen ile proje danışmanları, Odyoloji Bölümü öğretim üyeleri, Prof. Dr. Abdullah Taş, Doç. Dr. Selis Güven, Dr. Öğr. Üyesi Şule Parlar ve Öğr Gör. Serdar Özer’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu içerik 02.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 433 kez okundu.