Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nun Trakya Üniversiteler Birliğinin 12. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesi iş birliği ile 19 Nisan 2012 yılında kurulan ve 2018 yılında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinin katılımıyla gücüne güç katan “Trakya Üniversiteler Birliği” 12 yaşında. Birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışmalarını yürüten, Türkiye’nin en iyi çalışan birliklerinin başında gelen Trakya Üniversiteler Birliğinin 12. Kuruluş yıl dönümünü tebrik ederim. Birliğin kurulmasına ve gelişmesine katkı sunan başta Rektörlerim olmak üzere, akademik ve idari personel ile öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bu içerik 20.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 516 kez okundu.