Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Hatipler, üniversite bünyesinde sanat alanında eğitim veren birimlerin çalışmalarını yerinde incelemek ve yürütülen faaliyetler hakkında bilgi almak amacıyla Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu ile Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi’ni ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında Rektör Hatipler, Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Tanju Araboğlu ile Müzik ve Bale Ortaokulu ve Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi Müdürü Uzm. Öğretmen Belgin Bilgin Alpağut’tan kurumların genel durumu, eğitim faaliyetleri ve planlanan projeler hakkında bilgi aldı.
Bilgilendirme toplantısının ardından okul binasında incelemelerde bulunan Rektör Hatipler, derslikleri ve çalışma salonlarını gezerek öğrencilerle sohbet etti. Ziyarette Trakya Üniversitesi Genel Sekreteri Hüseyin Türkel de yer aldı.