REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU, BOLU’DA GERÇEKLEŞEN ÜAK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI’NA KATILDI

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı.

ÜAK Dönem Başkanı Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı başkanlığında, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı (ÜAK) Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı öncesi Dönem Başkanı Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı tarafından karşılanan ÜAK Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörlük makamında ağırlandı. Bolu’nun doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük ve Abant Gölü Tabiat Parklarına gerçekleştirilen gezinin ardından ÜAK Yönetim Kurulu Olağan 2022/12 Sayılı Toplantısı yapıldı.

Toplantıya ÜAK 41. Dönem Başkanı Prof. Dr. Mustafa Alişarlı (Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü), Genel Sekreter V. Prof. Dr. Abdulkerim Çalışkan, ÜAK Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu (Trakya Üniversitesi Rektörü), Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal (Kastamonu Üniversitesi Rektörü), Prof. Dr. Ahmet Kızılay (İnönü Üniversitesi Rektörü), Prof. Dr. Erhan Özden (Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü), Prof. Dr. Meryem Tuncel (Çukurova Üniversitesi Rektörü), Prof. Dr. Musa Yıldız (Gazi Üniversitesi Rektörü), Prof. Dr. Mustafa Kurt (Marmara Üniversitesi Rektörü), Prof. Dr. Mustafa Sinanoğlu (İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Rektörü) ve Prof. Dr. Yusuf Baran (İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü), Sosyal Bilimler Eğitim Konseyi Başkanı Prof. Dr. Adem Korkmaz (Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü), Yurtdışında Alınan Profesörlük, Doçentlik ve Doktora Unvanlarının Değerlendirilmesine İlişkin Başvuruları İnceleme Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Göktaş (Elazığ Fırat Üniversitesi Rektörü) katıldı.

Bu içerik 28.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 221 kez okundu.