PROF. DR. NİYAZİ CENK SAYIN'A BAŞSAĞLIĞI

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Niyazi Cenk Sayın'ın babası İbrahim Necati Sayın vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü

NOT: Merhumun cenazesi, 28 Eylül Çarşamba günü (bugün) İstanbul Karacaahmet Mezarlığı yanındaki Şakirin Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ihlamurkuyu Mezarlığı'na defnedilecektir.

Bu içerik 28.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 642 kez okundu.