PROF. DR. CUMHUR KILINÇER’DEN, ÖZBEKİSTAN’DA DÜZENLENEN ULUSLARARASI KONGREYE BİLİMSEL KATKI

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cumhur Kılınçer, Özbekistan’da düzenlenen 10. Özbekistan Travmatologlar ve Ortopedistler Kongresi’ne davetli konuşmacı olarak katıldı.

Cumhuriyet Bilimsel ve Pratik Travmatoloji ve Ortopedi İhtisas Merkezi’nin 90. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Özbekistan Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen kongre, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te gerçekleştirildi.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cumhur Kılınçer, “10. Özbekistan Travmatologlar ve Ortopedistler” başlıklı kongrede davetli konuşmacı olarak yer aldı. Prof. Dr. Cumhur Kılınçer, kongreye "Osteoporotik Omurga Kırıklarında Vertebral Güçlendirme Tedavisinin Endikasyon ve Zamanlaması" başlıklı bildirisi ile bilimsel katkı sağladı.

Bu içerik 06.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 265 kez okundu.