ÖĞRENCİMİZ SELİN ZEHRA EKER, GÖÇ TEMALI ULUSAL RESİM YARIŞMASINDA ÖDÜL ALDI

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencisi Selin Zehra Eker, Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği “Göç Temalı Ulusal Resim Yarışması”nda üçüncü olma başarısı gösterdi.

Lüleburgaz Belediyesi’nin Göç Yılı kapsamında düzenlediği Göç Temalı Ulusal Resim Yarışmasında dereceye giren eserler belli oldu. Yarışmaya, Türkiye’nin farklı yerlerinden 60’ın üzerinde sanatçının eseri katıldı. Seçici kurul tarafından büyük bir titizlikle değerlendirmeleri yarışmada Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencisi Selin Zehra Eker’in eseri üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen 22 eserin yer aldığı sergi, Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi (LYSA) Sergi Salonunda düzenlenen törenle açıldı. Sergi açılışında konuşan Trakya Üniversitesi öğrencisi Selin Zehra Eker, eserinin beğenilmesinden mutluluk duyduğunu belirterek, seçici kurul üyelerine teşekkür etti.

Göç Temalı Ulusal Resim Sergisi, 8 Ocak 2023 tarihine kadar sanatseverlerin ilgisine açık olacak.

Bu içerik 05.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 481 kez okundu.