I. ULUSLARARASI BALKAN KEMAN FESTİVALİ

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı olarak Edirne ve Balkanların zengin mirasını kutlamak ve ülkemizin dört bir yanından yetenekli keman sanatçılarını bir araya getirmek için organize edilmiş olan I. Uluslararası Balkan Keman Festivali başlıyor...

Genel Sanat Yönetmeni Prof. Ahmet Hamdi Zafer tarafından organize edilen festivalde hafta boyunca uluslararası tanınmış keman sanatçıları tarafından gerçekleştirilecek sınırlı kontenjanlarla atölye çalışmaları ile ustalardan ders alın ve keman tekniklerinizi geliştirin.

İspanyol şef Eduardo Gonzalez Lopez yönetimindeki Trakya Üniversitesi Balkan Senfoni Orkestrası’nın 24 Nisan akşamı solist Cihat Aşkın’a eşlik edeceği Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’ndeki konserini ve 26 Nisan akşamı yine aynı salonda gerçekleşecek olan “Usta Kemancılar Konseri”ni canlı canlı deneyimleyin.

Ve farklı kültürlerden sanatçılarla tanışın ve müzik yoluyla birlikte öğrenin.

Bu festival, müziğin evrensel dilinde birleşerek, sanatın sınırları aşan gücünü kutlamak için sizleri Edirne'nin tarihi atmosferine davet ediyor. Müzisyenler ve müzikseverler için kaçırılmayacak bir deneyim!

Tarihler 22-27 Nisan 2024

Yer: Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi Edirne, Türkiye

Daha fazla bilgi için tukonservatuvar@trakya.edu.tr adresini ziyaret edin. Sizleri aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz!


Bu içerik 26.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 387 kez okundu.