FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜNDEN CUMHURİYETİN 100. YILI İÇİN "100. YILDA EN AZ 100 KİTAP" ETKİNLİĞİ

Trakya Üniversitesinde Cumhuriyetin 100. Yılı coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Fen Fakültesi Matematik Bölümü ve Matematik Topluluğu işbirliği ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde "100. Yılda En Az 100 Kitap" etkinliği düzenlendi.

Sosyal sorumluluk alanındaki örnek proje ve uygulamalarıyla bilinçli ve duyarlı nesiller yetişmesine öncülük eden Trakya Üniversitesi’nin öğretim elemanları, ortaokul öğrencilerinin eğitim-öğretim hayatına destek olacak bir davranış örneği sergiledi.

Matematik Bölümü ve Matematik Topluluğu önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirerek "100. Yılda En Az 100 Kitap" etkinlik çerçevesinde toplamış oldukları kitapları Edirne Hacıilbey Mensucat Santral Ortaokuluna bağışladı.

Hacıilbey Mensucat Santral Ortaokulu yönetimi ve öğretmenleri ile irtibat kurmasının ardından Matematik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Figen Öke ile bölüm öğretim elemanları ve Matematik Topluluğu tarafından temin edilen kitaplar ortaokul öğrencileriyle buluşturuldu.

Bu içerik 21.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 423 kez okundu.