EĞİTİM FAKÜLTESİ TARAFINDAN “CUMHURİYETİMİZİN YÜZÜNCÜ YILINDA TÜRKİYE’DE KADIN: TOPLUMSAL CİNSİYET VE MEDYA" ADLI SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Cumhuriyetin 100. Yılı kapsamında söyleşiden konferansa, panelden sergiye birçok etkinliğe imza atan Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesinde "Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılında Türkiye’de Kadın: Toplumsal Cinsiyet ve Medya" konulu söyleşi gerçekleştirildi.

İngilizce Öğretmenliği Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Panel/Söyleşi Grubu’nun hazırladığı “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye’de Kadın: Toplumsal Cinsiyet ve Medya" konulu söyleşi Eğitim Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Söyleşide Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü Öğr. Gör. Nur Yılmaz Ercin konuşmacı olarak yer aldı.

Bu içerik 30.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 349 kez okundu.