EDİRNE İL EMNİYET MÜDÜRÜ ONUR KARABURUN’DAN İADEİZİYARET

Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na iadeiziyarette bulundu. Ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu da yer aldı.

Resmi Gazetede yayımlanan 2 Ağustos 2023 tarih ve 32267 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Edirne İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Onur Karaburun, kendisine ‘hayırlı olsun’ ziyareti yapan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na iadeiziyarette bulundu.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Edirne’nin her kurumuyla olduğu gibi İl Emniyet Müdürlüğü ile de uyum içerisinde çalıştıklarını ve Trakya Üniversitesi olarak her zaman iş birliğine açık olduklarını belirterek ziyareti için Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun’a teşekkürlerini iletti.

Bu içerik 18.09.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 522 kez okundu.