Edirne Hayvanları Koruma Derneği üyeleri ile Prof. Dr. Nermin Şakru, Prof. Dr. Tilla Deniz Baykuzu, Doç. Dr. Merhmet Aybeke ve Veteriner Ziya Çukur 10 Mart 2016 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük’ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette Üniversitemiz tarafından başlatılan “Sokak Hayvanlarının Sürdürülebilir Yaşam Projesi” için Dernek adına Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük'e teşekkür plaketi verildi. Rektörümüz ise hayvanlar için yapılan çalışmaya desteklerinin artarak devam edeceğini söyleyerek, Sokak Hayvanlarının Sürdürülebilir Yaşam Projesi'nin diğer kurumlara da örnek olmasını diledi.
Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Hayvanlarının Sürdürülebilir Yaşam Projesi'nde görev alan Veteriner Hekim Ziya Çukur ve teknikerlere teşekkür belgesi verdi.
Bu içerik 10.03.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1954 kez okundu.