DOÇ. MUSA EREN İŞKODRALI, I. ULUSLARARASI VİYOLONSEL GÜNLERİ’NE DAVET EDİLDİ

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Doç. Musa Eren İşkodralı, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından düzenlenen I. Uluslararası Viyolonsel Günleri’ne davet edildi.

Türkiye’nin tanınmış viyolonsel sanatçılarının bir araya geldiği etkinlikte ayrıca Yunanistan ve İspanya’dan misafir öğretim üyeleri de yer aldı. Çok sayıda masterclass ve konserin gerçekleştirildiği programa, yüzün üzerinde öğrenci aktif katılım sağladı.

Öğretim Üyemiz Doç. Musa Eren İşkodralı, program kapsamında Bilkent Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülnara Aziz ile Gazi Üniversitesi Mimar Kemalettin Salonu’nda bir “Viyolonsel & Piyano Resitali” gerçekleştirdi. Ayıca diğer okullardan gelen viyolonsel öğrencileri ile masterclass çalışmaları düzenleyen öğretim üyemizin viyolonsel öğrencilerinin de aktif olarak sahne aldığı etkinliklerden biri Prof. Şebnem Orhan & Şinasi Çilden himayelerindeki “Çello Orkestrası Konseri” ve atölye çalışmaları oldu.

Bu içerik 28.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 106 kez okundu.