DOÇ. DR. NİLÜFER SERİNİKLİ, “TÜRKİYE’DE KADIN KOOPERATİFLERİ” HAKKINDA KONUŞTU

Doç. Dr. Nilüfer Serinikli, Uluslararası Kamu, Sosyal ve Kooperatif Ekonomisi Araştırma ve Bilgilendirme Merkezi’nin (CIRIEC) Türkiye komitesini oluşturan İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından “Türkiye’de Kadın Kooperatifleri” hakkında bilgi vermek üzere davet edildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından düzenlenen “Türkiye’de Kadın Kooperatifleri” konulu etkinlikte, Doç. Dr. Nilüfer Serinikli bir sunum yaptı. Serinikli, sunumunda Kooperatifçilik ve Türkiye’de faaliyet gösteren kadın kooperatifleri hakkında bilgi vererek, kadın kooperatiflerinin sorunlarına ve sorunların giderilmesine yönelik önerilere yer verdi.

CIRIEC, 1947 yılında Belçika’da kurulmuş bir sivil toplum kuruluşudur. CIRIEC, uzman ve akademisyenlerden oluşmakta olup, her yıl çeşitli ülkelerde dezavantajlı ve alt gelir gruplarına yönelik çalışmalar yapmak üzere toplantılar düzenlemekte, bilimsel çalışmalar ve profesyonellerle iş birliği yapmakta ve çeşitli Avrupa Birliği projeleri yürütmektedir.

Bu içerik 04.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 212 kez okundu.