DOÇ. DR. KENAN TERZİOĞLU VE ÖĞR. GÖR. DR. SENEM DEMİRKIRAN’IN PROJESİNE TÜBİTAK DESTEĞİ

Trakya Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Kenan Terzioğlu ile İpsala Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Dr. Senem Demirkıran tarafından geliştirilen proje, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksekokulu Adalet Programı Öğr. Gör. Dr. Senem Demirkıran’ın yürütücü, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Kenan Terzioğlu’nun araştırmacı olduğu “Trakya Bölgesinde Dijital Devlet Ekosisteminin Güçlendirilmesi: Dijital Vatandaşlık Farkındalığının Yaratılması ve Dijital Vatandaşlık Ölçeği Geliştirilmesi” başlıklı projenin, TÜBİTAK 1002 Programı kapsamında desteklenmesine karar verildi.

Proje ile Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli illeri kapsamında dijital vatandaşlık algısının araştırılarak konuyla ilgili eksikliklerin belirlenmesi ve atılması gereken adımlara ilişkin politika önerilerinin oluşturulması, yapılan araştırma ile dijital vatandaşlık farkındalığının yaratılması, dijital vatandaşlık ile ilgili yeni bir ölçek oluşturulması ve yönetim modelinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır.


Bu içerik 25.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 1238 kez okundu.