DOÇ. DR. GÖKHAN KAÇAR “9. ULUSLARARASI PAİNTİSTANBUL & TURKCOAT KONGRESİ”NE DAVETLİ KONUŞMACI OLARAK KATILDI

Trakya Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Gökhan Kaçar, boya ve boya hammadde üreticileri ile akademisyenleri bir araya getiren ve sektörün öncü kongrelerinden olan 9. Uluslararası paintistanbul & Turkcoat Kongresine davetli konuşmacı olarak katıldı. BOSAD (Boya Sanayicileri Derneği) tarafından İKMİB (İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği) iş birliğiyle Chem Media organizatörlüğünde İstanbul’da gerçekleştirilen Kongrede, Doç. Dr. Kaçar "Poliüretan Temelli Akıllı Polimer Kaplamaların Arayüz Etkileşimleri" başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi.

Bu içerik 07.02.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 323 kez okundu.