DİYANET İŞLERİ BAŞKANI PROF. DR. ALİ ERBAŞ, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ CAMİİ İNŞAATINI İNCELEDİ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi içerisinde bulunan caminin inşaatını incelemek için üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ve Prof. Dr. Metin Aydoğdu ile Genel Sekreter Yardımcısı Ecz. Halil Yükseloğlu ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Öztürk eşlik etti.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, cami hakkında Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a bilgi vererek süreç içerisinde yapılan çalışmalardan bahsetti. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Üniversitemiz personelinin, hayırseverlerimizin ve Diyanet İşleri Başkanlığımızın destekleriyle camimizin kaba inşaatını tamamladık. Hayırseverlerimizin ve sizlerin desteğiyle üniversitemizin merkezinde, kalbinde yer alan camimizi en hızlı şekilde tamamlamayı temenni ediyoruz.” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Trakya Üniversitesi Camii’nin kubbesinin altında olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, caminin çalışmalarının hızlanması adına Diyanet İşleri Başkanlığı olarak destek sağlayacaklarını ifade etti.

Bu içerik 05.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 755 kez okundu.