BULGARİSTAN KIRCAALİ’DEKİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

Bulgaristan Kırcaali Dr. Atanas Dafovski Hastanesi ve Kırcaali’deki farklı hastanelerde görev yapan sağlık personeli Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Nedim İsmailov, Nöroloji Uzmanı Dr. Birsen Rejeb, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Ahmed Yusein, Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Eray Durmuş, Acil Tıp Hekimi Dr. Selinay Çauş, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Diana Vılçeva, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Abdul Abdul-Azis, Dermatoloji Uzmanı Dr. Tomris Hadjieva, Acil Tıp Uzmanı Dr. Filiz Abidin, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Türker Şevkedov, Başhemşire Seynur Mümün, Palyatif Bakım Kliniği Hemşiresi Pakize Şerif, Klinik Laboratuvarı Sorumlu Hemşiresi Ali Yazadzh, Cerrahi Ameliyathane Sorumlu Hemşiresi Mariela Sivkova, Radyoloji Ünitesi Sorumlu Teknisyeni Hikmet Bekir, Endokrinoloji Kliniği Sorumlu Hemşiresi Müşeref Mustafa, Transfüzyon-Hematoloji Merkezi Sorumlu Hemşiresi Mediha Ahmed, Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği Sorumlu Hemşiresi Ayten Tefik, Göz Hastalıkları Kliniği Hemşiresi Fatma Musa ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Ebesi Nejla Müsin tarafından gerçekleştirilen ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Trakya Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Abdullah Taş, Sağlık Hizmetleri Müdürü Öğretim Görevlisi Saadet Elmas ve Hastane Başmüdürü Ahmet Sezgin de hazır bulundu.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi ve Hastanesi hakkında bilgi verdi. Trakya Üniversitesinin sağlık konusunda bölgenin en büyük güçlerinden birisi olduğunu ifade eden Tabakoğlu, köklü geçmişi ile sağlık konusunda oldukça deneyimli ve donanımlı bir üniversite olduklarını söyledi. Tabakoğlu, Kırcaali Dr. Atanas Dafovski Hastanesi ile yapmış oldukları işbirliği dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade etti ve her zaman ortak çalışmalara hazır olduklarını belirtti.

Bu içerik 16.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 257 kez okundu.