BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞINDAN ÖĞRENCİ DOSTU MOBİL UYUMLU TRAKYA ÜNİVERSİTESİ WEB ADRESİ

Dijitalleşme çalışmalarına hız veren Trakya Üniversitesi, bu alanda yeni uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyor. Öğrencilerine bilgiye ulaşmada hız ve kolaylık tanıyacak hizmetler sunmayı amaçlayan Trakya Üniversitesi, “Öğrenci Dostu Mobil Uyumlu Trakya Üniversitesi” web sayfasını kullanıma açtı.

Trakya Üniversitesi haberlerin, duyuruların, etkinliklerin, akademik takvimin ve daha birçok içeriğin yer aldığı yeni web tabanlı bir hizmeti öğrencilerin kullanımına sundu. Öğrenciler, geliştirilen web sayfası aracılığıyla mobil cihazlar üzerinden daha hızlı ve daha kolay bir şekilde pek çok bilgiye erişim sağlayabilecek. 

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen platform Edirne Hava Durumu, Günün Yemeği, Haberler, Duyurular, Etkinlikler, Öğrenci Etkinlikleri, Akademik Takvim, Yemek Listesi, Radyo Günebakan Canlı Dinle, e-Rehber, ABS/OBS Uygulaması gibi pek çok hizmeti içinde barındırıyor. Web sayfasının öğrencilere tanıdığı başka kolaylıklar da bulunuyor. Öğrenciler, Trakya Üniversitesinin sosyal medya hesaplarına da platform üzerinden kolayca ulaşabiliyor. Tüm bunlara erişim için mobil cihazlara herhangi bir uygulama indirilmesine de gerek kalmıyor. 

Web Sayfasında Sadelik Ön Planda 

Kullanıcı dostu tasarımıyla göz yormayan web sitesinde sadelik ön planda tutuluyor. Öğrenciler için sunulan yeni web sitesi, mobil cihazların yanı sıra Android ve İOS uyumlu tüm cihazlarda kullanım kolaylığı sağlıyor. Öğrenciler genel olarak Trakya Üniversitesi ile ilgili haberlere, duyurulara, akademik takvime, etkinliklere, yemekhane menüsü ve Trakya Üniversitesi Radyosu Radyo Günebakan’a tek bir platform üzerinden erişebiliyor.  

Sürekli değişen ve güncellenen bir içerikle öğrencilere hizmet sunmaya devam edecek “Öğrenci Dostu Mobil Uyumlu Trakya Üniversitesi” web sayfasına https://mobil.trakya.edu.tr/ adresinden kolayca ulaşılabiliyor.

Bu içerik 18.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 576 kez okundu.