“HAYALLER GERÇEK OLSA TRAKYA TOPLULUĞU”NDAN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hayaller Gerçek Olsa Trakya Öğrenci Topluluğu yönetim kurulu üyeleri, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette, bugüne kadar gerçekleştirdikleri faaliyetlerden bahseden Topluluk Başkanı Hamza Karabudak, 11-12 Mayıs 2024 tarihlerinde Edirne’de gerçekleştirmeyi planladıkları “Afette ve Savaşta Çocuk Olmak” sempozyumu hakkında Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na bilgi verdi.

Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, topluluğun çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üyelerin her biri ile gurur duyduğunu ifade etti. Sempozyumun gerçekleştirilmesi için Trakya Üniversitesi Rektörlüğü olarak her konuda kendilerine destek vereceklerini söyleyen Tabakoğlu, öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.

Bu içerik 14.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 296 kez okundu.