UZUNKÖPRÜ MESLEK YÜKSEKOKULU 2. TÜRKİYE KOOPERATİFLER FUARI’NA KATILDI

Ülke kooperatifçiliğinin geliştirilmesi ve uluslararası alanda benzer kooperatif kuruluşları ile bağlantıya geçilerek etkili bir farkındalık oluşturulması amacıyla 07- 10 Aralık 2017 tarihleri arasında Ankara ATO Congressium'da "2. Türkiye Kooperatifler Fuarı" gerçekleştirildi.

Fuara, Üniversitemizden Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Müdür V. Yrd. Doç. Dr. İsmail Kılıç, Müdür Yrd. Öğr. Gör. Dindar Şino, Yrd. Doç. Dr. Nilüfer Serinikli, Yrd. Doç. Dr. Emel Yıldız, Öğr. Gör. Çiğdem Erk ve Kooperatifçilik Programı öğrencileri Emre Zenbilci, Özcan Turan, Cumhur Açar, Hüseyin Döşlü, Burcu Engin, Halil İbrahim Demirci ile birlikte katılım sağlandı.

SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ ULUSAL BASININ GÜNDEMİNDEN DÜŞMÜYOR

Üniversitemiz bünyesinde 21 yıldır ziyaretçilerini ağırlayan ve dünyanın en prestijli müzecilik ödüllerinden birinin sahibi olan Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, 05 Mayıs 2018 tarihinde rekorlarına bir yenisini daha ekleyerek bir günde 7.500 ziyaretçiyi ağırlamıştı. Her yıl ziyaretçi sayısını istikrarlı bir şekilde artıran, şehrimize gün geçtikçe daha fazla turist kazandıran Sul..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ŞEHİT RESSAM HASAN RIZA GÜZEL SANATLAR MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni, 21 Mayıs 2018’de Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Çan, İpsala Teknik Meslek Yüksekokulu Müdürü ve MEYOK Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda, Teknik Bilimler Meslek..