ÜNİVERSİTEMİZDE TOPLU SES EĞİTİMİNDE KORO YÖNETİMİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafından düzenlenen ve Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Çok Sesli Korosu Şefi Dr. Öğr. Üyesi Bülent Halvaşi’nin konuşmacı olarak katıldığı “Toplu Ses Eğitiminde Koro Yönetimi Semineri” 05 Nisan 2018 tarihinde Güzel Sanatlar Eğitimi Binası’nda gerçekleştirildi. Seminere akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Dr. Öğr. Üyesi Bülent Halvaşi, iki oturumdan oluşan seminerin ilk oturumunda koro yönetimi ile ilgili çalışmalar yaparken ikinci oturumunda ise 04 Mayıs 2018 tarihinde Üniversitemiz Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Çok Sesli Öğrenci Korosu ve Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Çok Sesli Korosu iş birliğinde gerçekleştirilecek konserde seslendirilecek eserleri ele aldı.

Bu içerik 16.04.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 568 kez okundu.