ÜNİVERSİTEMİZDE CAZ ESİNTİLERİ

Üniversitemizde Devlet Konservatuvarı Öğretim Elemanları Yrd. Doç. Çisem Önver Zafer (flüt), Öğr. Gör. Sela Can Dökmeci (kontrabas), Öğretim Elemanı Gizem Alkan ve Balkan Senfoni Orkestrası Koordinatörü Adnan Sever (davul) 21 Şubat 2018 tarihinde Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde konser verdiler. Konsere Devlet Konservatuvarı Müdür Vekili Doç. Ahmet Hamdi Zafer, Konservatuvar Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Musa Eren İşkodralı ve Öğr. Gör. Ömer Yılmaz, Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Ahmet Sezgin, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Sanatçılar konserde Claude Bolling’in ‘Baroque and Blue, Sentimentale, Javanaise, Fugace, Irlandaise, Versatile, Véloce’ bölümlerinden oluşan ‘Flüt ve Caz Piyano Üçlüsü İçin Suit’ eserini sundular.

Konser sonunda sanatçılara çiçek takdim edildi.

Bu içerik 23.02.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 680 kez okundu.