ÜNİVERSİTEMİZ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı 20 Mart 2018 tarihinde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi. Akademik Kurul Toplantısı’na Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür V. Dr. Öğr. Üys. Mustafa Hatipler ile Yüksekokulumuzun akademik personeli katıldı.

Toplantıda, Dr. Öğr. Üys. Mustafa Hatipler, Edirne Sosyal Bilimler Yüksekokulunun akademik faaliyetleri hakkında bilgi vererek 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı akademik değerlendirmesini sundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Akademik Kurul Toplantısı’nda genel bir değerlendirme yaparak Edirne Sosyal Bilimler Yüksekokulunun akademisyenleri ile görüş alışverişinde bulundu. Soru ve cevapların ardından toplantı sona erdi.

Bu içerik 22.03.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 955 kez okundu.