ÜNİVERSİTEMİZ GÜREŞ TAKIMININ BAŞARISI

Türkiye Üniversiteler Arası Spor Federasyonu tarafından 26-30 Nisan 2017 tarihinde Sivas'ta düzenlenen Üniversiteler Arası Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Üniversitemiz Güreş Takımı'nda;

Bayanlarda

Sinem Topçu 69 kg. Türkiye Şampiyonu

Elif Yanık  58 kg. Türkiye Şampiyonu

Özge Kuzucuklar 53 kg. Türkiye İkincisi

Havvanur Ercan 48 kg. Türkiye Üçüncüsü

Begüm Mısıratlı 55 kg. Türkiye Üçüncüsü

Erkekler Serbest Stilde

Onur Top 70 kg. Türkiye İkincisi

Burak Şahin 97 kg. Türkiye Üçüncüsü

Uğur Lafçı 61 kg. Türkiye Üçüncüsü

Tekin Balçı 57 kg. Türkiye Üçüncüsü

Barış Yılmaz 74 kg. Türkiye Beşincisi

Mücahit Çetin 65 kg. Türkiye Beşincisi

Erkekler Grekoromen Stilde

Göktuğ Aslan 85 kg. Türkiye Şampiyonu

Yavuz Albaş 66 kg. Türkiye Ücüncüsü oldu.

Bu içerik 18 Mayıs 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 308 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..