ÜNİVERSİTEMİZ 26. KALİTE KONGRESİ’NDE TEMSİL EDİLDİ

26. Kalite Kongresi KalDer tarafından TÜSİAD ve ZORLU iş birliğiyle 21-22 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ana teması “Dönüşüme Liderlik” olan kongreye KalDer’in davetiyle Üniversitemizi temsilen Kalite ve Strateji Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Arş. Gör. Dr. Işıl Usta katıldı. Beşiktaş Belediyesi Filarmoni Orkestrası’nın dinletisi ile başlayan kongre, KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik’in açılış konuşmaları ile devam etti. Açılış konuşmalarının ardından MIT Medialab Öğretim Üyesi Dr. Canan Dağdeviren’in özel oturumu sonrasında diğer oturumlara geçildi. “Fütürizmden Realiteye: Dönüşen Dönüştüren Teknoloji”, “Değerlenen İnsani Yetenekler”, “Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri, Riskleri”, “Sürdürülebilirliğin Ana Faktörü Olarak Çalışan Güvenliği”, “İş Hayatında İyi Olma Hali: Ruhun Ergonomisi ve Mutluluk”, “Dönüşen Liderlik”, “Geleceğin İşgücü”, “Avrupa’nın Dönüşen Yüzü-Dönüşüm ve Etkileri” konu başlıklarında akademisyenler ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden yönetim kurulu üyeleri ve genel müdürler kongrede konuşmacı olarak yer aldılar.

Kongrede yenilikçi olmanın ve dijital dönüşümün önemi, sürdürülebilir kalkınma anlayışı ve hedefleri, çalışanların yetkinliği, güvenliği ve mutluluğu, Endüstri 4.0’a geçiş süreci, dönüşüme ve gelişime nasıl liderlik edileceği konuları tartışılarak uygulamadan örnekler verildi. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu’nun “Yaşam Biçimi Olarak Kalite” konulu kapanış oturumunun ardından 26. Kalite Kongresi, 2017 Türkiye Mükemmellik Ödüllerinin dağıtımı ile sona erdi.

Bu içerik 11 Aralık 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 289 kez okundu.