ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM GELİŞTİRME VE ÇEVRE KORUMA KONFERANSI

Değerli Akademisyenler,

Trakya Üniversitesi Vakfı önderliğinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Kırklareli Milli Parklar Şube Müdürlüğü ve Bulgaristan’dan Vishegrad Turist Derneği (Tourist Association “Vishegrad”) ile Yerel ve Bölgesel Kalkınma İçin Girişimler Derneği (Association Initiatives for local and regional development) iş birliğinde “Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Geliştirme ve Çevre Koruma Konferansı”, 22-23 Kasım 2018 tarihlerinde Edirne’de gerçekleştirilecektir.

Konferansın amacı, dünya ve ülkemizdeki turizm paydaşlarının görüşlerini farklı disiplinlerden araştırmacıların çalışmalarıyla harmanlayarak bilim dünyasına katkıda bulunmaktır. Ayrıca turizmin sürdürülebilirlik perspektifinde güncel sorunların, akademisyenler, sektör temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ve diğer turizm paydaşlarının katılımıyla incelenmesi hedeflenmektedir. Turizmin sürdürülebilirliğine zarar verebilecek uygulamaların tartışılması, çözüm önerilerinin geliştirilmesi ve turizm paydaşlarının sürdürülebilir turizm ve iş birliği olanakları konusundaki farkındalıklarının artırılması amaçlanmaktadır.

Sizleri, deneyimlerinizle turizm endüstrisine, destinasyonlara ve bilime katkı sağlayacağınız konferansımızda görmekten onur duyacağız.

22 Kasım 2018 tarihinde, saat 10.00’da, Edirne Şimşek Hotel'de açılışı gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Geliştirme ve Çevre Koruma Konferansı” ile ilgili detaylı bilgiye https://susturcross.trakya.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Geliştirme ve Çevre Koruma Konferansı
Düzenleme Komitesi

Resim

Bu içerik 26.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1077 kez okundu.