TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI’NA BAĞLI ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI SARAYİÇİ YERLEŞKESİNDE KAMP YAPTI

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı öğrenci topluluklarına üye öğrenciler, Sarayiçi Yerleşkesi’nde düzenlenen kamp etkinliğinde bir araya geldi. Trakya Üniversitesi Doğa Sporları Topluluğu’nun öncülüğündeki “Topluluk Başkanları Kampı”na Bisiklet Topluluğu, Kızılay Topluluğu, Arama Kurtarma Topluluğu, Genç Tema Topluluğu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Topluluğu, Müzik Topluluğu, Türk Sanat Müziği Topluluğu, Özel Eğitim Topluluğu ve Modern Dans Topluluğu’ndan toplam 41 Trakya Üniversitesi öğrencisi katıldı.

Öğrenciler, Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı katkılarıyla tahsis edilen Sarayiçi Yerleşkesi’ndeki kamp alanında çadır kurup mangal partisi yaparak, gecenin ilerleyen saatlerinde dev bir ateş yaktı. Modern Dans Topluluğu’nun dans gösterisi ve Müzik Topluluğu ile Türk Sanat Müziği Topluluğu öğrencilerinin müzik dinletileriyle eğlenen öğrenciler, geceyi çadırlarında geçirdi. 29 Ekim sabahı Cumhuriyet’in 95. yılını kutlamak üzere Bayrak Töreni gerçekleştiren Trakya Üniversitesi öğrencileri, törenin ardından çöpleri toplayarak kamp alanından ayrıldı.

Bu içerik 06 Kasım 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 317 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE BİR LİDERİN DOĞUŞU KONFERANSI

Trakya Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Milli Mücadele: Bir Liderin Doğuşu Konferansı Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent Doğan, Arda MYO Müdürü Prof. Dr. Yeşim Yeş..

DR. ÖĞRETİM ÜYESİ SEDA TAŞ’TAN İKİ YENİ KİTAP

Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Mütercim Tercümanlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Seda Taş’ın editörlüğünü yaptığı mütercim tercümanlık öğrencilerinin başucu kitaplarından olacak “Çeviribilimde Araştırmalar” ve “Çeviri Üzerine Gözlemler” adlı kitaplar Hiperlink Yayıncılık tarafından yayınlandı.Dr. Öğr. Üyesi Seda Taş, Trakya &Uum..