TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI’NA BAĞLI ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI SARAYİÇİ YERLEŞKESİNDE KAMP YAPTI

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı öğrenci topluluklarına üye öğrenciler, Sarayiçi Yerleşkesi’nde düzenlenen kamp etkinliğinde bir araya geldi. Trakya Üniversitesi Doğa Sporları Topluluğu’nun öncülüğündeki “Topluluk Başkanları Kampı”na Bisiklet Topluluğu, Kızılay Topluluğu, Arama Kurtarma Topluluğu, Genç Tema Topluluğu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Topluluğu, Müzik Topluluğu, Türk Sanat Müziği Topluluğu, Özel Eğitim Topluluğu ve Modern Dans Topluluğu’ndan toplam 41 Trakya Üniversitesi öğrencisi katıldı.

Öğrenciler, Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı katkılarıyla tahsis edilen Sarayiçi Yerleşkesi’ndeki kamp alanında çadır kurup mangal partisi yaparak, gecenin ilerleyen saatlerinde dev bir ateş yaktı. Modern Dans Topluluğu’nun dans gösterisi ve Müzik Topluluğu ile Türk Sanat Müziği Topluluğu öğrencilerinin müzik dinletileriyle eğlenen öğrenciler, geceyi çadırlarında geçirdi. 29 Ekim sabahı Cumhuriyet’in 95. yılını kutlamak üzere Bayrak Töreni gerçekleştiren Trakya Üniversitesi öğrencileri, törenin ardından çöpleri toplayarak kamp alanından ayrıldı.

Bu içerik 06 Kasım 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 339 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BEYAZ ÖNLÜK TÖRENİ DÜZENLENDİ

Trakya Üniversitesi, 2019-2020 akademik yılında Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerine “Beyaz Önlük Giyme Töreni”nde mesleğin ilk adımı olan beyaz önlükleri giydirildi. Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törene, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Prof. Dr. Murat Yurtcan, Sağlık Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. D..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDE, 2019-2020 AKADEMİK YILI BAŞARI VE YÜKSELTME TÖRENİ COŞKUSU

Trakya Üniversitesi’nde 2019-2020 Akademik Yılı Başarı ve Yükseltme Töreni coşkusu yaşandı. Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende, 2019-2020 Akademik Yılı’nda yükseltme alan akademik çalışanlar için cübbe giyme töreni gerçekleştirildi. Bununla birlikte, bilim, kültür ve spor dünyasına katkı sağlayan öğretim elemanı ve öğrencilere teşekkür..