TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NDAN BAYRAMPAŞA BELEDİYE BAŞKANI’NA ZİYARET

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul’da Balkan göçmeni nüfusun yoğun yaşadığı Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette iki kurumun özellikle Balkanlara yönelik gerçekleştirdikleri çalışmalarda atılabilecek ortak adımlar ve belediyenin imkânlarından Trakya Üniversitesinin faydalandırılması konuları masaya yatırıldı.

Türkiye’de kalbi Balkanlarla bir atan iki kurumun güzel bir buluşması olarak değerlendirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, sıcak karşılamasından ve Balkanlara yönelik projelere yaklaşımından ötürü Belediye Başkanı Atila Aydıner’e teşekkür etti.

Balkanların en önemli yükseköğretim kurumu Trakya Üniversitesinin rektörünü ağırlamaktan ötürü büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, iki kurumun Balkanlar özelindeki deneyimlerini paylaşmasının büyük kazanımları olacağını dile getirdi.

Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Atila Aydıner’in bir araya geldiği ziyarette Trakya Üniversitesi Teknopark A.Ş. Danışmanı Necati İşbilen de hazır bulundu.

Bu içerik 17.09.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1042 kez okundu.