TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN 1 MAYIS EMEK ve DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

İşçi ve emekçilerin tüm dünyada birlik, beraberlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kabul ettiği 1 Mayıs, çalışma hayatında insan emeğinin ve alın terinin yanı sıra işçinin, memurun ve emekçinin günü olarak kutlanıyor.

Medeniyetimizin ulaştığı gelişmişlik düzeyinin mimarı olan, ülkemizin kalkınmasında yadsınamayacak katkısı bulunan emekçilerimiz, ortaya koydukları özverili çalışmalarla, şüphesiz geleceğimizin şekillenmesinde de büyük bir role sahip olacak.

Ülkemizin gelişimi için alın teriyle mücadele eden tüm emekçilerimizin ve üniversitemizin değerli mensuplarının “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü en içten dileklerimle kutluyorum. Bir bayram havasında kutlanan bu özel ve anlamlı günün tüm yurtta, barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.

Tüm emekçilerimizin birlik ve beraberlik günü kutlu olsun.

Sevgi ve saygılarımla.

Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu

Bu içerik 30.04.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 345 kez okundu.