TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ ANIL ÖZYURT, ENGELLİ DALICI EĞİTMENİ OLMAYA HAK KAZANDI

Trakya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde görev yapan, aynı zamanda Trakya Üniversitesi Sualtı Topluluğu’nun (TÜSAT) Akademik Danışmanlığını üstlenen Dr. Öğretim Üyesi Anıl Özyurt, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'nun, Kocaeli'de düzenlediği “Engelli Dalıcı Eğitmen ve Asistanı Semineri”ni başarıyla tamamlayarak "Engelli Dalıcı Eğitmeni" olmaya hak kazandı. Dr. Öğretim Üyesi Anıl Özyurt’a başarı belgesi, Değirmendere Sualtı Topluluğu (DESSAT) Başkanı Murat Kulakaç ve engelli dalıcı Arzu Uğurlu tarafından takdim edildi.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ GELECEĞİM SENSİN ORKESTRASI STRAZBURG’DAKİ TÜRKLERLE BULUŞTU...

Trakya Üniversitesi’nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde düzenlenen Gönül Elçileri projesi kapsamında, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun eşi Dr. Nilgün Tabakoğlu’nun fikriyle hayata geçirdiği “Geleceğim Sensin” projesini temsil eden 7 kişilik orkestra, Avrupa Konseyi’nde verdiği konserin ardından, Strazburg’da yaşayan Tür..

YENİ KOLON KANSERİNDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR KONULU KONFERANS GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ülkemizde 2000 yılından beri Mart ayının kolorektal kanser farkındalık ayı olması sebebiyle Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından bir konferans düzenlendi. Bireylerin kolorektal kanser hakkında bilgi ve farkındalık düzeylerinin artırılması ile davranış değişikliği oluşturulması amacıyla düzenlenen, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Doğan Albayrak&rsqu..