TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NİN GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi’nin geleneksel bayramlaşma töreni 17 Ağustos Cuma günü gerçekleştirildi. Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törene, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ve Prof. Dr. Mümin Şahin, Genel Sekreter Prof. Dr. Cevdet Kılıç, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, Genel Sekreter Yardımcıları Ahmet Sezgin ve Öğr. Gör. Hakan Akıncı ile çok sayıda akademisyen ve idari çalışan katıldı.

Törendeki konuşmasında Trakya Üniversitesi’nin büyük bir aile olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu bayramların, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi için bir fırsat ve inancın zirveye taşındığı özel günler olduğunu vurgulayarak, “Kurban Bayramı, fedakârlığın, teslimiyetin ve bir kurtuluşun bayramıdır. İnşallah, sonunda da bayram yaşayacağımız güzel bir ömrümüz olsun. Sevdikleriniz ve ailelerinizle birlikte nice güzel bayramlar geçirmenizi temenni ediyorum.” dedi.

Bu içerik 17.08.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1855 kez okundu.