TRAKYA ÜNİVERSİTESİ II. ULUSLARARASI POSTA SANATI YARIŞMASI SONUÇLARI

16 Ülkeden 325 Sanatçının eseri Trakya Üniversitesi II. Uluslararası Posta Sanatı Yarışma jürisi Prof. Dr. Ali Muhammet Bayraktaroğlu başkanlığındaYrd. Doç. Dr. Ayfer Uz, Yrd. Doç. Kerem İşcanoğlu, Yrd. Doç. Dr. Ersan Sarıkahya, Öğr. Gör. Dr. Deniz Gökduman, Öğr. Gör. Şahin Memmedov, Dr. Şafak Güneş Gökduman 09.03.2018 tarihinde T.Ü.G.S.F. Resim Bölümü Temel Sanat Atölyesindesaat 14:00’de toplanarak değerlendirme yapmıştır. Toplam 107 eserden 10 eser Ödül, 97 eser Sergilemeye layık görülmüştür.

Ödüller

Birinci: Hakan Demir

İkinci: Veselin Damyanov

Üçüncü: Serdar Dartar

Mansiyon: Lesya Demchenko, Ferhunde K. Öner, Selim Kaşıkçı

Şehit Ressam Hazan Rıza Ödülü: Candan Yaraş

18 yaş altı Ödüller

Jüri Teşvik Ödülü: İmran Engin Doğan

Jüri Özel Ödülü: Doğa Akuygur

Jüri Başarı Ödülü: Arda Karaçiçek

Sergileme:

Arki Grynberg, Buse Kızılırmak, Cansu Kaya, Evin Şaylemez, Gökçe Aysun Kaya, Merve Açıkgöz, Şeyda Canpolat, Hülya Can, Selvihan Kılıç Ateş, Elif Çimen, Zülbiye Sevgili Polat, Emine Kayhan, Şafak Erdem,  Altay Aldoğan, Merve Ceyhan, Yağmur Büşra Bayrak, Mavi Çakmakçı, Olcay Ataseven, Çilem Şenyuvalı, Cüneyt Kurt, Arzu Güldalı Uysal, Emrah Uysal, Serpil Atabey, Melih Can, Zeynep Güray Can, Murat Ağçiçek, Cemile Çolak, Gülce Ecem Çınar, Özge Yalacak, Özge Saldıray, Nihan Demir, Hasan Berke Bağçı, Latife Akdeniz, Murat Ateşli, Mehmet Aksoy, Ece Nur Demir Yılmaz, Tahir Kutluay Aksoy, Burak Gülbağça, Birol Özer, Muteber Burunsuz, Sude Eylül Yüksel, Nurhayat Güneş, Hülya Küpçüoğlu, Ceren İren, Metin İnce, Serkan Çalışkan, Lubomyr Tymkir, Kürşat Azılıoğlu, Semih Keleş, Furkan Sarıkaya, Poul Poclage, S. Onur Dede, Oya Çandar, Mert Şentürk, Aysun Cançat, Metehan Çalışkan, Gülşen Aydemir, Erol Murat Yıldız, Beyza Purtaş, Cihan Atıcı, Sinem Korkut, Ryosuke Cohen, Okan Boydaş, Büşra Eyüpler, Manuel Ruiz Ruiz, Lars Schumacher, Gonca Yengin,  Maja Milokoviç, Süleyman Özderin, Cennet Yünügül, Emre İnan, Samet Uğur, Erdoğan Paksoy, Enes Sağdıç, Vesile Aykaç, Pesent Doğan, Ebru Akdeniz, Serhat Biltekin, Murat Sarı, Dilara Koz, Şafak Sinan, Mahpeyker Yönsel, Elçin Doksatlı, Ş. Gürkan Uzunköprü, Ceren Baykan, Soner Tuna, Remzi San, Wolfang Kraus Aka Welfchen, Ahmet Kadir Özcan

18 yaş altı sergileme:

Rengin Boğa, Lale Yılmaz, Ömer Yaman Çamurlu, İpek Demirtaş, Efe Erkol, Zeynep Bozyayla, Özlem Akpınar, Yeşim Şahin
Bu içerik 12 Mart 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 691 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ Tutanak.pdf
(115.14 KB)

Dosyayı İndir

YENİ YUNANİSTAN SELANİK ARISTOTLE ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET