TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ENSEMBLESİNDEN SELANİK’TE UNUTULMAZ BİR KONSER

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı bünyesindeki “Trakya Üniversitesi Ensemble”si Yunanistan'ın en saygın üniversitelerinden biri olan Selanik Aristotle Üniversitesinin konser salonunda yaklaşık 300 kişilik bir izleyici topluluğuna büyük beğeniyle izlenen bir konser verdi. Türkiye Cumhuriyeti Selanik Başkonsolosu Orhan Yalman Okan, Aristo Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Perikles Miktas, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nikolaos Varsakelis ve Prof. Dr. Theodoros Laopoulos ile Konservatuar Bölüm Başkanı Prof. Emilios Cambouropoulos’un katıldığı konserde J. S. Bach – “Air On The G String” G. B. Pergolesı- G Major- Spiritoso-Adagio- Allegro Spiritoso, W. A. Mozart – "Divertimento" D Dur Kv 136- Allegro- Andante- Presto, T. Guliyev – "Akşam Mahnısı" (Arr. Oğuzhan Balcı) Bekirov – "Nazende Sevgilim" (Arr. Oğuzhan Balcı) Anonim – "Karahisar Kalesi" (Arr. Oğuzhan Balcı) Anonim – "Sarı Gelin" (Arr. Cihat Aşkın) Kevser Hanım – "Nihavent Longa" (Arr. Oğuzhan Balcı) M. Hatzıdakıs – "The Sea Of Sorrows" (Arr. Sela Can Dökmeci) M. Hatzıdakıs – "Little Rallou" (Arr. Sela Can Dökmeci) adlı parçalar izleyicilerden büyük ilgi gördü.
Bu içerik 13 Mayıs 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 242 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU, EDİRNE LİSESİ İLE BULUŞTU

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, mezun olduğu Edirne Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Edirne Lisesi’nin başlattığı, “İlham Veren Sohbetler” etkinlikleri kapsamında Edirne Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, gerçekleştirdiği söyleşide hayatından kesitler sunarken öğrencilerin sorularını da içtenlikle yanıtladı. Lisenin konferan..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ’NDEN RAMAZANDA ORUÇ VE SAĞLIKLI BESLENME TOPLANTISI

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Leyla Tevfikoğlu Pehlivan, Ramazan ayında doğru beslenme konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi. Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde düzenlenen toplantıda, Dr. Öğretim Üyesi Leyla Tevfikoğlu Pehlivan, Ramazan ayında sağlıklı beslenme ile kronik bir hastalığı olan kişilerin dikkat etmesi gereken ..