TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ENSEMBLESİNDEN SELANİK’TE UNUTULMAZ BİR KONSER

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı bünyesindeki “Trakya Üniversitesi Ensemble”si Yunanistan'ın en saygın üniversitelerinden biri olan Selanik Aristotle Üniversitesinin konser salonunda yaklaşık 300 kişilik bir izleyici topluluğuna büyük beğeniyle izlenen bir konser verdi. Türkiye Cumhuriyeti Selanik Başkonsolosu Orhan Yalman Okan, Aristo Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Perikles Miktas, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nikolaos Varsakelis ve Prof. Dr. Theodoros Laopoulos ile Konservatuar Bölüm Başkanı Prof. Emilios Cambouropoulos’un katıldığı konserde J. S. Bach – “Air On The G String” G. B. Pergolesı- G Major- Spiritoso-Adagio- Allegro Spiritoso, W. A. Mozart – "Divertimento" D Dur Kv 136- Allegro- Andante- Presto, T. Guliyev – "Akşam Mahnısı" (Arr. Oğuzhan Balcı) Bekirov – "Nazende Sevgilim" (Arr. Oğuzhan Balcı) Anonim – "Karahisar Kalesi" (Arr. Oğuzhan Balcı) Anonim – "Sarı Gelin" (Arr. Cihat Aşkın) Kevser Hanım – "Nihavent Longa" (Arr. Oğuzhan Balcı) M. Hatzıdakıs – "The Sea Of Sorrows" (Arr. Sela Can Dökmeci) M. Hatzıdakıs – "Little Rallou" (Arr. Sela Can Dökmeci) adlı parçalar izleyicilerden büyük ilgi gördü.
Bu içerik 13.05.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 528 kez okundu.