TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTISI

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) Meslek Yüksekokulları Koordinatörleri Toplantısı, 22 Şubat 2018 tarihinde birlik üyesi dört üniversitenin katılımıyla Kırklareli Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülnur Eti İçli başkanlığında Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen ve Meslek Yüksekokullarının mevcut durumu ile Uygulamalı Eğitime Geçiş konularının değerlendirildiği toplantıya Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Meslek Yüksekokulları Koordinatörü (MEYOK) Prof. Dr. Şefik Kurultay, Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tuncay Gümüş, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Bilal Bilgin ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gökmen Kantar, Trakya Üniversitesi MEYOK Koordinatörü ve İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayati Arda, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Barış Özkapı, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mustafa Filiz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi MEYOK Koordinatörü ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat Yıldırım; Kırklareli Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bilal Balkan, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İskender Gümüş, Vize Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nihat Kamil Anıl, Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bora Aslan;; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi; katıldı.

Bu içerik 01.03.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 620 kez okundu.