TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ (TÜB) GÜZEL SANATLAR ÖĞRETİM ELEMANLARI SERGİSİ II

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Bilim ve Sanat Etkinlikleri Komisyonu tarafından organize edilen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Trakya Üniversiteler Birliği Güzel Sanatlar Öğretim Elemanları Sergisi, Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde, 19-29 Mart 2019 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi Sergi Salonu’nda ziyarete açık olacak.

Dönem Başkanlığını Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun yaptığı Trakya Üniversiteler Birliği üyesi beş üniversitenin sanatsal, kültürel, akademik ve sosyal iletişim ve etkileşimini sağlamayı amaçlayan serginin açılışı, 19 Mart 2019 Salı günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek.

Birliğe üye üniversitelerde, Güzel Sanatlar alanında görev yapan Sanatçı/Öğretim Elemanlarının özgün eserlerinden oluşan sergide, yetmişe yakın eser sergilenecek.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE PATOLOJİ KURSU

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi sunduğu sağlık hizmetlerinin yanı sıra eğitimler vererek alanda liderliğini sürdürüyor.Dr. Ratip Kazancıgil Amfi Binası’nda 27 Nisan 2019’da Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Ana Bilim Dalının organizasyonunda ve Prof. Dr. Fulya Öz Puyan’ın yoğun emekleriyle hayata geçen “Kemik İliği Kursu”nun moderatörlüğünü Gazi Üniversitesinden Prof. Dr. Nalan Aky&uu..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KONUŞULDU

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi bölümü tarafından düzenlenen ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümünden Öğr. Gör. Tarık Sarıoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı “Kut’ül Amare Zaferi” konferansı Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanı Dr...