SÜREKLİ İŞÇİ KURASINA İLİŞKİN DUYURU

Üniversitemize 10 Güvenlik Görevlisi ve 15 Temizlik Görevlisi olarak alınacak sürekli işçi kadrolarına Koruma ve Güvenlik Görevlisi için 89 kişi  Temizlik Görevlisi için 730 kişi  başvuruda bulunmuş olup, toplam açık işçi sayısının 4 katı kadar adayın belirlenmesi  için, 20 Mart 2020 tarihinde saat:15.00’te Üniversitemiz Balkan Kongre Merkezinde noter tarafından kura çekimi yapılacağı ilan edilmişti.

Corona virüs (Covid-19) salgınıyla etkili bir şekilde mücadele edebilmek amacıyla alınan kararlar doğrultusunda; başvuru sayısının çokluğu risk oluşturduğundan yapılacak kura çekiminin başvuruda bulunan adayların katılımı olmaksızın noter tarafından komisyon huzurunda üniversitemizin sosyal medya platformlarından olan https://www.facebook.com/trakyauniversitesirektorlugu  adresinden canlı yayınlanarak yapılmasına ve kura sonuçlarının üniversitemizin web sayfasında (www.trakya.edu.tr) duyurulmasına karar verilmiştir.

İlgililere ilanen duyurulur.
Bu içerik 18.03.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 5770 kez okundu.