SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2021-2022 BAHAR DÖNEMİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA YENİ KAYIT YAPTIRACAKLARLA İLGİLİ DUYURU

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Bahar döneminde öğrencilik hakkı kazanan (Tezli Yüksek lisans, Doktora ve Sanatta Yeterlilik) ve kötü hava şartları sebebiyle Edirne dışından kesin kayıt için gelemeyecek olan öğrencilerimize online kesin kayıt hakkı verilmesi (Online gönderilecek belgelerin başvuru esnasında beyan edilen not ve belgelerin  çelişmemesi, çelişmesi durumunda kayıt yapılmayacağı kaydıyla) 24.01.2021 tarih ve 05/01 sayılı Enstitü Yönetim kurulunca uygun görülmüştür. Bu kapsamda Edirne dışında ikamet edip kötü hava şartları nedeniyle kesin kayıt için gelemeyen öğrencilerimiz ilgili evrakları sobe@trakya.edu.tr adresine göndermek suretiyle kesin kayıtlarını online olarak 28 Ocak 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar yapabilirler.
Bu içerik 25.01.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 642 kez okundu.