REKTÖRLERDEN EDİRNE VALİSİ GÜNAY ÖZDEMİR’E ZİYARET

Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Trakya Üniversiteler Birliği 13. Üst Kurul Toplantısı’na katılmak üzere Edirne’ye gelen rektörler, Edirne Valisi Günay Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun refakat ettiği ziyarete, birlik üyesi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür ile misafir Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Trakya Üniversiteler Birliği 3. Dönem Sekreteri Doç. Dr. Aşkın Koyuncu ve Trakya Üniversiteler Birliği Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Ali İhsan Meşe katıldı.

Vali Özdemir ile üniversitelerin bölgeye etkileri, akademik çalışmalar ve Trakya Üniversiteler Birliği hakkında görüş alışverişinde bulunan Rektörler, hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından Valilik’ten ayrıldı.
Bu içerik 03 Temmuz 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 846 kez okundu.

YENİ KAMU HASTANELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA ZİYARET

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen, “Edirne, Çanakkale, Kırklareli ve Tekirdağ İlleri 2018 Yılı Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı”na katılmak üzere Edirne’ye gelen Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Alper ve beraberindeki heyet, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. RIDVAN CANIM’A BÜYÜK ONUR

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım’ın adı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, kentin Yakutiye İlçesi’nde yaptırılan eğitim merkezine verildi. Erzurum Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden, bölüm birincisi olarak mezun olduktan sonra, aynı üniversitenin Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi’nde akademisyenlik yap..