REKTÖRLERDEN EDİRNE VALİSİ GÜNAY ÖZDEMİR’E ZİYARET

Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Trakya Üniversiteler Birliği 13. Üst Kurul Toplantısı’na katılmak üzere Edirne’ye gelen rektörler, Edirne Valisi Günay Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun refakat ettiği ziyarete, birlik üyesi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür ile misafir Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Trakya Üniversiteler Birliği 3. Dönem Sekreteri Doç. Dr. Aşkın Koyuncu ve Trakya Üniversiteler Birliği Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Ali İhsan Meşe katıldı.

Vali Özdemir ile üniversitelerin bölgeye etkileri, akademik çalışmalar ve Trakya Üniversiteler Birliği hakkında görüş alışverişinde bulunan Rektörler, hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından Valilik’ten ayrıldı.
Bu içerik 03 Temmuz 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 810 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SENATOSU “15 TEMMUZ” ÖZEL GÜNDEMİYLE TOPLANDI

Trakya Üniversitesi Senatosu, “15 Temmuz Demokrasi ve Mili Birlik Günü” anma programı dolayısıyla özel bir gündemle toplandı. 16 Temmuz 2018’de Trakya Üniversitesi Rektörlük Binası Senato Salonu’ndaki toplantı, 50 tam üyenin katılımıyla gerçekleştirildi. 15 Temmuz’da yaşananları hatırlatan, hafızaların tazelenmesini sağlayan kısa film gösteriminin ardından Senato Üyeleri’nin serbes..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU, KARADAĞ SAĞLIK BAKANLIĞI’NDA

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Karadağ Sağlık Bakanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar’dan oluşan heyete, Türkiye Podgoritsa Büyükelçisi Serhat Galip eşlik etti. Heyet, Karadağ Sağlık Bakan Yardımcısı ve Sağ..