PİYANO RESİTALİ

YENİ TETOVA ÜNİVERSİTESİ’NİN HEKİM ADAYLARI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDE

Trakya Üniversitesi ile Tetova Devlet Üniversitesi arasındaki iş birliği çerçevesinde, 5-17 Ağustos 2018 tarihleri arasında, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde İç Hastalıkları, Genel Cerrahi, Acil Tıp, Çocuk Hastalıkları ve Kulak Burun Boğaz bölümlerinde eğitim gören Tetova Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDEN, MERHUM DR. RATİP KAZANCIGİL ANISINA “OSMANLI SAĞLIK GELENEKLERİ” TOPLANTISI

Trakya Üniversitesi, değerli çalışmaları ve sayısız eseriyle Edirne, Trakya Üniversitesi ve tıp tarihine unutulmaz katkılar sağlayan, Edirne sevdalısı, merhum Dr. Ratip Kazancıgil Hoca’yı, ölümünün 1. yılında, “Osmanlı Sağlık Gelenekleri” toplantısıyla anacak. 7-8 Eylül 2018 tarihinde, Dr. Ratip Kazancıgil’in derin izler bıraktığı Trakya Üniversitesi Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müz..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ, “TÜRKİYE KUŞAK GÜREŞİ ŞAMPİYONASI”NA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Trakya Üniversitesi Geleneksel Sporlar Topluluğu ve Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından organize edilen “Geleneksel Sporlar Kuşak Güreşi Gençler Türkiye Şampiyonası” 7 Ağustos 2018’de, Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde başladı. Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 75. Yıl Spor Salonu&r..

YUNUS EMRE ENSTİTÜSÜ “TÜRKÇE YAZ OKULU” ÖĞRENCİLERİ, PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Trakya Üniversitesi ile Yunus Emre Enstitüsü iş birliğinde gerçekleştirilen, Türkçe öğrenmeyi ve Türkiye’yi yakından tanımayı isteyen dünya gençlerini buluşturan “Türkçe Yaz Okulu” programı kapsamında Türkiye’ye gelen öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret etti. 26 Temmuz 2018’de gerçekleşen ziyarette, yabancı öğrencilere, Trakya &Uum..

Diğer Etkinlikler» Tüm Etkinlikler

INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL AND LIFE SCIENCE CONFERENCE

“International Agricultural, Biological and Life Science Conference” is an international scientific conference organized by Trakya University, Edirne, Turkey. The conference will be held at the Balkan Congress Center, http://www-en.trakya.edu.tr/pages/balkan-congress-venue in Edirne, Turkey on September 2-5, 2018. This conference is a premier international science, technology and business forum focusing on Agriculture, Biology and Life Science. The technical sessions w..

SUNFLOWER OIL PRODUCTION, QUALITY AND APPLICATIONS

“Sunflower Oil Production, Quality and Applications” is an international conference organized by the International Sunflower Oil Association in collaboration with the Trakya University, Edirne Turkey. The conference will be held at the Balkan Congress Center, http://www-en.trakya.edu.tr/pages/balkan-congress-venue in Edirne, Turkey on September 4, 2018. This conference is a premier international science, technology and business forum focusing on sunflower oil. However, a general sess..