MATEMATİK EĞİTİMİNDE YARATICI DRAMA SEMİNERİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDE

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Matematik Eğitiminde Yaratıcı Drama” konulu seminer, yaratıcı drama eğitmeni Yasemin Büyükatlı tarafından İlköğretim Matematik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı 4.sınıf öğrencilerine verildi. Öğretmen adaylarında matematik öğretiminde yaratıcı drama yöntemi kullanımına dair farkındalık oluşturmayı amaçlayan seminer kapsamında, Eğitim Fakültesi bahçesinde yaratıcı drama yöntemiyle matematik öğretimine yönelik etkinlikler yapıldı. Öğretmen adayları seminer boyunca güzel vakit geçirdiklerini belirterek, matematik öğretiminde yaratıcı dramanın etkili bir şekilde kullanılabileceğini ifade etti. Seminerin sonunda eğitmen Yasemin Büyükatlı’ya Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Aslıhan Osmanoğlu çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti.

Bu içerik 23.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1101 kez okundu.